Kedves Látogató, kedves Zarándok!

Nagy szeretettel köszöntünk a Zarándokpont honlapján! Örülünk, hogy ránk találtál!

Gyöngyök Útja - Via Margaritarum
Magyar Zarándokút
Mária Út - Via Mariae
Szent Erzsébet Út
Szent Jakab Zarándokút
Szent Márton Út - Via Sancti Martini
önkénteseiként arra vállalkoztunk, hogy szolgáljuk a megújuló kárpát-medencei zarándokutakra és a Caminora indulókat.
A Zarándokponton igyekszünk támogatni abban, hogy bátran nekivághass utadnak: lelki útravalót, gyakorlati tanácsokat kaphatsz, valamint zarándokútlevelekhez és információs anyagokhoz (térképekhez, útleírásokhoz, stb.) juthatsz hozzá.
A Zarándokpont egy önkéntesekből álló közösség. Mindannyian a napi munkánk mellett, a szabadidőnkben segítünk Téged és minden érdeklődőt. Örülünk, ha szolgálatunkhoz építő észrevételekkel járulsz hozzá vagy beköszönsz a visszaérkezésed után. Ezek fontos jelzések számunkra, hiszen abban erősítenek meg minket, hogy közösségünk nem pusztán szolgáltat, hanem kiindulópontja, találkozóhelye a magyar zarándokoknak.

Nézz körül a honlapunkon, és látogass meg minket a Zarándokpont irodájában!
Kérünk, hogy mind személyes, mind telefonos megkeresés esetén vedd figyelembe a nyitvatartási időnket. Kérünk, hogy ne érkezz a nyitvatartási idő előtt, hogy az iroda kinyitása zavartalanul történhessen meg, és arra is kérünk, hogy lehetőség szerint ne a zárási idő előtt pár perccel érkezz meg hozzánk. A nyitvatartási időn kívül beérkező nem fogadott hívásokra nem áll módunkban visszahívni a telefonálókat.

   

Hírek, programok

 • Szent Ferenc zarándokút (előadás) Szent Ferenc lábnyomain tegnap, ma és holnap – talán veled együttElőadás – találkozó – beszélgetés Mi vár ránk ezen a programon?Egy magyar zarándok + egy olasz zarándokút + számtalan élmény + egy 2018. évi ...
  Létrehozta: Mária Ocsovai, 2018. febr. 19. 1:18
 • Szent Erzsébet Zarándoklat 2018
  Létrehozta: Mária Ocsovai, 2018. febr. 15. 2:17
 • LélekTúra a Budai-hegyekben - látogatással a domonkos nővéreknél 2018. 02. 24., szombatA gyalogos túra a Budai-hegység rejtett zugain át, az Ördög-orom sziklás kilátóhelyét és a Farkas-völgyben megbújó Úti Madonna kápolnát érintve felkapaszkodik a Széchenyi ...
  Létrehozta: Mária Ocsovai, 2018. febr. 9. 7:47
 • Krakkói zarándoklat 2018
  Létrehozta: Mária Ocsovai, 2018. jan. 29. 6:14
 • Czestochowa-i Zarándoklat 2018
  Létrehozta: Mária Ocsovai, 2018. jan. 29. 6:11
 • Gyöngyök Útja a hétköznapokban 2017/2018
  Létrehozta: Mária Ocsovai, 2018. febr. 9. 5:50
1 - 6 bejegyzés látható (összesen 6 van). További elemek »