Hírlevél

Amennyiben híreinket e-mailben is szeretnéd megkapni, iratkozz fel a hírlevelünkre. A feliratkozáshoz csupán az e-mail címed megadására van szükség, más adatodat nem kell megadnod. Az e-mail címedet bizalmasan kezeljük (a Mailchimp e-mail küldő rendszerével).

A hírlevelünkre való feliratkozáshoz kattints ide!

A feliratkozó űrlap kitöltése (és a reCAPTCHA megoldása) után kapni fogsz egy "Zarándokpont hírlevél: Feliratkozás megerősítése" tárgyú levelet a megadott e-mail címre. (Ha nem látod a beérkező leveleid között a megerősítést kérő e-mailt, ellenőrizd a kéretlen levelek (spam) mappát!) Ahhoz, hogy valóban feliratkozz a hírlevélre, a "Kattints ide a feliratkozás megerősítéséhez!" feliratra kell kattintanod.

Ezután - sikeres feliratkozás esetén - egy "Zarándokpont hírlevél: Feliratkozás megerősítve" tárgyú levelet fogsz kapni.

Természetesen bármikor le is tudsz iratkozni a hírlevélről. Ha már nem szeretnél több levelet kapni tőlünk, kattints ide, és add meg az e-mail címed, amivel le szeretnél iratkozni!

Ezután kapsz még egy utolsó, "Zarándokpont hírlevél: A leiratkozás sikeres volt" tárgyú e-mailt a leiratkozás megerősítéseként.