Pálos 70

Közzététel dátuma: 2014.09.05. 8:34:23

Időpont: 2014. október 3-4-5.

Szeretettel várunk Téged, családodat, barátaidat a Pálos 70-re, ha zarándokolni, teljesítménytúrázni vagy egyszerűen kirándulni szeretnél egy jót!

A Budapest-Márianosztra útvonal 8 különböző szakaszából szándékodnak, kedvednek, erőnlétednek megfelelően választhatsz az 1-80 km-es távok közül.

Bejárhatod egyénileg, csoportosan vagy akár pálos barátok vezetésével, zarándokként, sétálva vagy túrázóként, egy, kettő vagy három nap alatt.

Fehér Barátok Nyomában ► Pálos 35+35+7

A magunk tempójában megélni, végigjárni a teljes utat. Kiszakadás a mindennapokból. Társak és közösség.

Pálos szerzetesek által vezetett háromnapos zarándoktúra.

Erre az útváltozatra KÖTELEZŐ AZ ELŐJELENTKEZÉS szeptember 25-ig.

Pálos 70 teljesítménytúra

A város fokozatos elhagyásának élménye. Kiszakadás a mindennapokból. Találkozás a múlt emlékeivel és a jelen értékeivel, beleértve egymást és önmagunkat is. Fordulás a jövő, a megérkezés felé...

Egynapos gyalogos teljesítménytúra. Teljesítménytúrázóknak, gyakorlott, tapasztalt túrázóknak/zarándokoknak, jó fizikai erőnléttel; az útleírás alapján egyéni bejárással, sötétedés utáni megérkezéssel.

„Boldog Özséb” ► Pálos 40

Járni a magunk útját. Találkozás a múlt emlékeivel és a jelen értékeivel, beleértve egymást és önmagunkat is. Fordulás a jövő, a megérkezés felé…

Hosszú gyalogtúra, egyéni bejárással (járható teljesítménytúraként vagy zarándoklatként). Főként közepesen gyakorlottaknak ajánljuk, (teljesítmény)túrázóknak vagy zarándokoknak, akik a Pilis és a Dunakanyar vidékén Márianosztráig szeretnének egyénileg vagy általuk szervezett kisebb csoportban eljutni és nem riadnak vissza az alkonyi-esti sötétségben való gyaloglástól.

„Virág Benedek” ► Pálos 35

A város fokozatos elhagyásának élménye. Kiszakadás a mindennapokból. Eljutni addig, amíg a mi utunk vezet…

Hosszú gyalogtúra, egyéni bejárással (járható teljesítménytúraként vagy zarándoklatként). Főként közepesen gyakorlottaknak ajánljuk, túrázóknak vagy zarándokoknak, akik Budapesten és környékén szeretnének egy szép útvonalat egyénileg vagy általuk szervezett kisebb csoportban végigjárni, a várost fokozatosan maguk mögött hagyva.

„Remete Szent Pál” ► Pálos 22

Sosem késő elindulni. Mindig vár ránk valami, egy út, ami nekünk készült. Fordulás a jövő, a megérkezés felé…

Egyéni bejárású gyalogtúra (járható kirándulásként, teljesítménytúraként vagy zarándoklatként). Szombat délutáni programként különösen ajánljuk családoknak, csoportoknak, kevésbé gyakorlottaknak, de későbbi indulás esetén mindazoknak, akik alkonyi-esti vándorlásra vágynak. Akár kétnapos verzióban is!

„Vezér Ferenc” ► Pálos 20

A város fokozatos elhagyásának élménye. Kiszakadás a mindennapokból. Eljutni addig, amíg a mi utunk vezet…

Zarándoklat, kirándulás, teljesítménytúra

„Magyarok Nagyasszonya” zarándoklat (vezetett)

Aki még célba akar érni, aki nem akar lemaradni a gyaloglás élményéről – jöjjön, várjuk a nagy nap reggelén is!

Hagyományos búcsújáró zarándoklat, vezetett imával és énekekkel.

Mindazoknak, akik rövid távot szeretnének menni illetve csak vasárnap tudnak bekapcsolódni, s hagyományos búcsújáró zarándoklattal, közös imával és énekszóval szeretnének megérkezni a 10.30-kor kezdődő márianosztrai búcsúra.

Pálos gyermekzarándoklat

Családi kirándulás, zarándoklat

Könnyű sétatúra, melynek során a családok és a gyermekek belekóstolhatnak egy zarándoklat felszabadító hangulatába.

További információk, jelentkezés: palos70.hu