LélekTúra Alsógödtől Vácig

Közzététel dátuma: 2015.11.19. 13:19:35

„Rómában megtaláltam Krisztus szolgálatának számomra legjobb módját a szegény gyerekek szolgálatában, és ezt el nem hagynám semmiért a világon.” (rendalapítónk, Kalazanci Szent József) Szent József már megtalálta hivatását, fedezzük fel mi is a miénket!

Piaristáktól piaristákig a Duna-parton 2015-11-21-én.

Fogadó közösség, helység: Göd, rendház és iskola (Göd, Jávorka u. 18.), Vác, rendház és iskola (Vác, Köztársaság út 1.)

Gyalogtúra útvonal és hossza: Alsógödtől Vácig a kerékpárúton kb. 13 km sík terepen.

A túra elején a gödi piaristák mutatkoznak be, a végén pedig a váciak. Útközben csendes és beszélgetős feladatok segítik az elmélyülést.

ELŐZETES JELENTKEZÉST KÉRÜNK az alábbi ŰRLAPON, legkésőbb a túra előtt 2 nappal (létszámkorlát: 40 fő):

https://docs.google.com/forms/d/1F-w0VBXxzpy-cgKkhM6h-gHyK76u8MhKeesWcks6Afs/viewform

Elérhetőség, további infó kérése: Fényi István tel.: 06-30-655-5016;farkas7777@gmail.com; Fényiné Gulyás Hajnalka, tel.: 06-20-493-9024; hajnalka.gulyas@gmail.com

Mit kell hozni, mire számítsunk? A túra átlagos fizikai kondícióval teljesíthető. Sík terepen, a Duna és a kerékpárút mentén gyalogolunk. Felszerelésként hátizsák, kényelmes túracipő, réteges, időjárásnak megfelelő öltözet, esőkabát szükséges, valamint napközbenre megfelelő mennyiségű enni- és innivaló.

Költségek: utazás Budapest-Nyugatiból Alsógödre (a vonatjegy teljes ára 465 Ft). Visszaút Vácról Budapest-Nyugatiba (a vonatjegy ára 650 Ft).

Kiket várunk leginkább? Mindazokat, akik szeretnék megismerni a piaristákat, és akik szeretnének a Duna-parton sétálva elcsöndesedni, hivatásukon való gondolkodásban segítséget kapni.

Találkozóhely, időpont:

Ajánlott odautazás: Budapest Nyugati pályaudvarról 8.11-kor, vagy a Szobról 7.55-kor induló vonattal.

Érkezési hely, időpont: 8.50 Alsógöd vasútállomás

Ajánlott hazautazás: Vácról fél óránként indul vonat Budapest Nyugati pályaudvarra, Szob felé óránként (minden óra 34-kor) indul vonat. A program legkésőbb 18 óráig tart.

Túravezetők, kísérők:

lelkivezető - Lobmayer Imre SchP piarista szerzetes, tanár, noviciusok nevelője, házfőnök - a Szent Anna tiszteletére alapított Váci Rendházból

Fényi István - zarándok, a Mária Út önkéntese, több zarándoklat szervezője

Fényiné Gulyás Hajnalka - a Mária Út önkéntese, több zarándoklat szervezésben segítő.

Szeretettel várunk!