Gyalogos zarándoklat Csíksomlyóra a Pünkösdi Búcsúba

Közzététel dátuma: 2013.12.10. 16:38:34

A Mária Út Egyesület idén immár hetedik alkalommal szervezi meg a negyvennapos csoportos pünkösdi zarándoklatát Budapestről Csíksomlyóba 2014. április 29-től június 7-ig.

Útvonal: Budapest - Máriabesnyő - Gyöngyös - Eger - Miskolc - Tokaj - Máriapócs - Nagykároly - Zilah - Válaszút - Marosvásárhely - Sóvárad - Zetelaka - Csíksomlyó

Külön csoportot tervezünk indítani Máriapócsról, illetve Marosvásárhelyről. Most már csak ezekbe a csoportokba lehet jelentkezni!

A zarándoklat a búcsújárás hagyományaira épül, de szívesen látunk nem hívő, útkereső embereket is, ha tiszteletben tartják e hagyományokat.

Maximális csoportlétszám: 12 fő

A zarándoklat önellátó, a szervezők napi egy meleg ételt és zarándokszállást biztosítanak, melyet a résztvevők egyénileg fizetnek. A résztvevők a zarándok felszerelésről maguk gondoskodnak, hálózsák szükséges, a külföldi szakaszra biztosítás kötelező. Csomagszállítás nincs, a zarándok minden holmiját a hátán viszi.

A szállások jellemző díja: 1500 - 3000 Ft, illetve 20 - 40 Lej/éj/fő.

Az étkezés 500 – 1500 Ft, illetve 5 – 15 Lej/nap/fő között biztosítható

Az út hosszú és nehéz. Viszont mindvégig számíthatsz a Mária út önkénteseinek segítségére, az Út mentén élő emberek rokonszenvére és különösen a benned lakó Isten erejére - csak vedd észre a kinyújtott kezüket.

A zarándoklatot a Mária Út önkéntesei vezetik.

További információk és jelentkezés: Merva László (30/525 8516, merlaci@gmail.com)

illetve személyesen a Párbeszéd Házában, a Zarándokponton minden hétfőn, szerdán és csütörtökön, 17.00 és 19.30 között.

Jelentkezési határidő: 2014. január 31.